030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Van der Zijden in raad van toezicht NSPOH

Datum: 16 mei '18

Drs. Annemieke van der Zijden wordt per 15 juni 2018 lid van de raad van toezicht van de NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health). Zij volgt daarin mevrouw dr C. Houtzagers op. Van der Zijden is directeur Publieke Gezondheid van regio Midden en West Brabant en vervulde eerder diverse andere managementfuncties bij GGD Hart voor Brabant. Ook werkte zij als professional op het terrein van de medische milieukunde. Zij vervult diverse nevenfuncties in de regio en is lid van het presidium van GGDGHOR Nederland.

Annemieke van der Zijden - NSPOHVan der Zijden was een van de drie genomineerden voor de prijs van de Meest invloedrijke persoon publieke gezondheid 2016. Zij werd voorgedragen om haar innovatieve daadkracht en bijzondere inzet voor de verbinding met kwetsbaren in de samenleving.

Medewerkers en de andere leden van de RvT van de NSPOH zijn blij dat zij haar kennis en ervaring wil inzetten om eraan bij te dragen dat professionals in de publieke gezondheidszorg goed geschoold worden!

De Raad van Toezicht van de NSPOH bestaat verder uit:

  • Prof. dr. H.F.L. Garretsen (voorzitter)
  • Prof. dr. W. van Rhenen
  • Drs. A.P. Waller
  • Drs. S. Vellenga.