030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Vacature lid Raad van toezicht NSPOH

Deze vacature is inmiddels vervuld

Per juni 2018 zoekt de Raad van Toezicht van de NSPOH een nieuw lid vanwege het verstrijken van de tweede zittingstermijn van één van de huidige leden. Spreekt deze vacature u aan?

Toezichthoudende rol

De NSPOH levert een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden die werkzaam zijn in de  public- en occupational health. Wij ontwikkelen en organiseren opleidingen, bij- en nascholing en incompany programma’s op postacademisch en post-hbo niveau. Dit alles op kostendekkende basis. Daarnaast adviseren wij organisaties over professionalisering en competentieontwikkeling.

De NSPOH is een stichting met een directeur/bestuurder. De Raad van Toezicht bestaat uit 5 leden die allen werkzaam zijn in voor de NSPOH relevante werkvelden. Het is gewenst dat de nieuwe toezichthouder allereerst voldoet aan de algemene profielschets, en verder diversiteit toevoegt aan de huidige leden.

Belangstelling voor deze vacature?

Meer informatie? Klik op Over de NSPOH en de Raad van Toezicht. Of neem contact op met de leden van de wervingscommissie: Prof.dr. Henk Garretsen (voorzitter): 0628052454, drs Sjoerd Vellenga (lid), telefoon 0653163938 of dr. Petrien Uniken Venema, telefoon 0620612980 (directeur/bestuurder).

Spreekt deze vacature u aan? Of kent u iemand die geschikt is voor een toezichthoudende rol bij de NSPOH? Maak dit voor 15 maart 2018 bij ons kenbaar door een e-mail te sturen aan mevrouw Lies Duyster, manager P&O van de NSPOH,  l.duyster@nspoh.nl.