030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Themadag 2023: Midzomerdag Spot On Print

In het kort

Jezelf profileren. Moet dat nou? Het kan handig zijn als je bepaalde doelen wil behalen, mensen wil enthousiasmeren of jouw missie wil volbrengen.

Maar hoe doe je dat?  Jezelf profileren op een manier die bij je past? Tijdens de Midzomerdag ‘Spot on’ zijn er verschillende workshops die antwoord geven op deze vraag. Denk aan gebruik van social media, stem- en prestatietechnieken, mediatraining, introvert leiderschap, opiniestuk schrijven, wetenschapscommunicatie of lichaamstaal.

Of geef je op voor een van de LAB-experimenten, waar je aan de slag gaat met het maken van een professionele vlog, het maken van een zorg- of gezondheidsboodschap voor social media of leer een verhaal schrijven over een thema uit je vakgebied dat de aandacht verdient.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Klik op de afbeelding hierboven en download het dagprogramma

Programma

Themadag 2023: Midzomerdag Spot On

Putri Hintaran en Mohan Verstegen trappen de dag af, onder leiding van dagvoorzitter en Ralph Hackmann. Tijdens hun plenaire lezing nemen ze je mee in de wereld van social media. Kan je als arts of verpleegkundige alles zeggen? Hoe bepaal je of je social media wilt inzetten? Wat wil je ermee bereiken? En vooral ook, wat levert het op?

Bas Ruyssenaars sluit de dag af met een plenaire lezing over briljante mislukkingen. Wees vooral niet bang om fouten te maken!

Ook is er ruimte voor netwerken tijdens de netwerkborrel.

Klik op Dagprogramma Midzomerdag Spot On om het overzicht te downloaden.

Voor wie

Deze Midzomerdag is een thema- of opleidingsdag voor artsen en verpleegkundigen die in opleiding zijn bij de NSPOH. Ook andere professionals in de publieke en arbeid gerelateerde gezondheidszorg, arboprofessionals en andere belangstellenden kunnen deelnemen.

Praktische informatie

Verzeker jezelf van een plek en schrijf je in voor de Midzomerdag Spot On! Heb je vragen? Mail dan naar midzomerdag@nspoh.nl.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.