030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Terug van weggeweest: bouwmodules van NSPOH

Datum: 29 mrt '18

Op 28 maart 2018 startte in Harderwijk de tweedaagse module Introductie Bouw voor de bedrijfsarts bouw en alle arbeid- & gezondheid professionals die (gaan) werken binnen de bouwnijverheid of die speciale belangstelling hebben voor de bouwsector. De specifieke kenmerken van de bouwsector, risico’s en instrumenten voor duurzame inzetbaarheid stonden op deze eerste dag centraal.  Aan het onderwijs doen arbo-kerndeskundigen, werkadviseurs en leefstijladviseurs Bouw mee.

Op deze Introductie Bouw sluiten alle andere specifieke modulen aan, namelijk de module Bedrijfsarts Bouw en de module Werkadviseur Bouw  die beide op 11 oktober 2018 starten.

Wie belangstelling heeft voor de tweedaagse module Leefstijladviseur Bouw houdt na het afronden van de Introductie Bouw de website in de gaten. Inschrijven kan zodra deze module opnieuw is ingepland.

Introductie Bouw NSPOH -2 Introductie Bouw NSPOH -2018 Introductie Bouw NSPOH -3

Volandis

De NSPOH is verheugd dat het branchespecifieke onderwijs voor arboprofessionals weer open staat voor inschrijving. Samen met Volandis, de brancheorganisatie voor de bouwnijverheid als nieuwe partner en opvolger van Stichting Arbouw gaat het opleidingsinstituut bouwen aan de toekomst.

Foto’s: Edith Manjé (Volandis)