030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Terug van weggeweest: bouwmodules van NSPOH

Datum: 14 jan '19

Op 2 april 2019 start in Harderwijk de tweedaagse module Introductie Bouw voor de bedrijfsarts bouw en alle arbeid- & gezondheid professionals die (gaan) werken binnen de bouwnijverheid of die speciale belangstelling hebben voor de bouwsector. De specifieke kenmerken van de bouwsector, risico’s en interventies voor duurzame inzetbaarheid staan op deze eerste dag centraal. Op de tweede dag oefen je in motiverend adviseren. Aan het onderwijs doen arbo-kerndeskundigen, werkadviseurs, DIA en leefstijladviseurs Bouw mee.

Op deze Introductie Bouw sluiten alle andere verdiepende modulen aan, namelijk de driedaagse module Bedrijfsarts Bouw met als eerstvolgende startdatum 22 januari 2019 (of 10 oktober 2019) en de tweedaagse Leefstijladviseur Bouw die op 22 mei 2019 begint.

Wie belangstelling heeft voor de verdiepende driedaagse module Werkadviseur Bouw houdt de website in de gaten voor nieuwe data in het najaar van 2019.

Volandis

De NSPOH biedt dit branchespecifieke onderwijs voor arboprofessionals aan samen met Volandis, de brancheorganisatie voor de bouwnijverheid (voorheen de Stichting Arbouw).