030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

TEDxNSPOH inspireert met sprekers uit volksgezondheid en arbodienstverlening

Datum: 10 aug '18

In 2018 bestaat de NSPOH 15 jaar! Dit jubileum viert het opleidingsinstituut op donderdagmiddag 15 november met TEDxNSPOH met als thema “Brainwaves”. Zeven inspirerende sprekers presenteren hun “ideas worth spreading” tijdens dit besloten event in TivoliVredenburg in Utrecht. Op het podium staan deelnemers, alumni en docenten van NSPOH. Verwacht naast de TED Talks stevige discussies, een avontuurlijk pauzeprogramma, prikkelende dans- en zangacts en een sterke verbinding onder de gasten. Het publiek bestaat uit relaties van de NSPOH werkzaam in de publieke gezondheid en arbodienstverlening en deelnemers aan de opleidingen. Op de hoogte blijven? Houd TEDxNSPOH.com in de gaten of volg TEDxNSPOH via Instagram, Facebook en Twitter.

Twee vliegen in één klap

TEDxNSPOHTEDxNSPOH sluit naadloos aan op de missie van de NSPOH. In de aanloop naar het event worden de sprekers intensief gecoacht. Daarmee is niet alleen het TEDxNSPOH publiek gegarandeerd van bijzondere TED Talks die raken en bijblijven, maar werkt de NSPOH ook aan haar missie. Het instituut streeft ernaar inspirerende vakbekwame professionals op te leiden die er niet voor terugdeinzen zich uit te spreken als de situatie daar om vraagt.

TEDxNSPOH is een onafhankelijk georganiseerd evenement geïnspireerd op de populaire Amerikaanse TED Talks. Daarbij krijgen innovatieve en creatieve geesten een platform waar zij oude conservatieve ideeën in twijfel trekken en nieuwe ideeën aanbrengen om onze samenleving en de wereld te verbeteren.