030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Nieuwe sollicitatieronde opleiding arts M+G 1 februari 2022 van start

Datum: 14 okt '21

Als arts Maatschappij + Gezondheid zorg je niet voor één, maar voor iedereen. Je maakt je sterk voor de publieke gezondheid en staat middenin de maatschappij. Iets voor jou? Lees meer over de (profiel)opleidingen op artsmg,nl. En noteer alvast in je agenda: van 1 februari tot en met 7 maart 2022 kun je weer solliciteren voor verschillende (profiel)opleidingen die starten per september 2022.

Veelzijdig werkterrein

Van tuberculosebestrijding tot obesitas, antibioticaresistentie en lijkschouwing. Maar ook megastallen, depressie bij een puber en de aanpak van een pandemie; het werkterrein van een (profiel)arts M+G is veelzijdig. Gemeenschappelijke deler: je zet je niet alleen in voor de individuele patiënt, maar voor de gehele bevolking. Dit vraagt om een gezamenlijke, maatschappelijke aanpak met een brede blik.

360º geneeskunde

Artsen M+G werken niet in het ziekenhuis, maar in de wijk, bij een GGD en landelijke instituten als het RIVM en Veilig Thuis. Maar ook op scholen, in gemeentehuizen, bij defensie of zorgverzekeraar, in de stad of op het platteland. Zo zie je meer, kun je meer, beteken je meer. We noemen het ook wel: 360º geneeskunde.

Solliciteren

Solliciteren kan vanaf 1 februari 2022 via www.artsmg.nl/solliciteren.

Meer informatie

Voor meer informatie over de opleidingen, de planning, opleidingsplekken en de sollicitatieprocedure kun je terecht op artsmg.nl.