030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Meerjarenstrategie 2021-2026

The Netherlands School of Public and Occupational Health (NSPOH)

We leiden beroepsgroepen op met een brede kijk en een hart voor mensen. Die erop uit zijn mensen gezond te houden en ze zo lang mogelijk te laten meedoen. Het is een voorrecht om deze professionals te mogen klaarstomen voor de beroepspraktijk.

De NSPOH staat als een huis. Een huis van ruim 20 jaar oud, en daar zijn we trots op. Er is met plezier en vakmanschap aan gewerkt, en we hebben een toekomst. Maar het is nu ook tijd voor groot onderhoud. Werkzaamheden die nodig zijn voor behoud en verbetering, en die de komende periode in samenhang worden opgepakt: we willen actief aan de slag met onze identiteit en uitdragen waar we goed in zijn, ons voorbereiden op het onderwijs van de toekomst en werken aan de structuur en cultuur in huis.

     

Dat dit de thema’s moeten zijn voor onze meerjarenstrategie, bleek uit gesprekken waaraan velen een bijdrage leverden: klanten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners, en alle medewerkers van de NSPOH. Samen. Zodat de uitdagingen gedeeld worden en de aanpak en actiepunten herkend. We bedanken daar iedereen hartelijk voor.

Wil je graag meer informatie over onze meerjarenstrategie? Download dan onze one-pager en bekijk hieronder onze video!