030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Nieuw: Bij- en nascholingsbrochure 2020 van NSPOH is uit!

Datum: 14 dec '19

Op de 3e dinsdag van september lanceerde het bij- en nascholingsteam van de NSPOH de nieuwe brochure 2020. Professionals (én werkgevers) werkzaam op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en –participatie, die hun vakbekwaamheid willen vergroten, kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules. Volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en -participatie verbeteren, dat is waar de NSPOH – samen met deelnemers, docenten en werkgevers – al meer dan 16 jaar voor staat.

Als download (pdf) of per post

Een overzicht van bij- en nascholing staat niet alleen in de bij- en nascholingskalender  maar ook in de brochure, die de NSPOH op verzoek toestuurt en die je ook kunt downloaden.

Meer dan 30 nieuwe titels

De NSPOH biedt een breed scala aan bij- en nascholing op het gebied van occupational en public health met in 2020 nieuwe modules als De vertrouwde adviseur en Creëren voor de toekomst, Praten over seks voor doktersassistenten, Mindfulness in de spreekkamer, De kern raken in tijden van crisis en Privacybewustzijn voor professionals. En voor professionals in de jeugdgezondheidszorg nieuwe scholing zoals Basisdataset JGZ: betere registratie voor betere zorg, WOKJA en Focus op hechting.  Op het gebied van arbeid en gezondheid kun je je inschrijven voor nieuwe titels als Werken met straling, Arbeidsconflicten en bedrijfsarts, De overgang en werk, Opfrissen richtlijn psychische problemen en Mantelzorg en werk. En we bieden verschillende nieuwe dagen voor forensisch artsen, praktijkopleiders, reizigersverpleegkundigen en reizigersgeneeskundig artsen.

Waarom kiezen voor het onderwijs van de NSPOH?

  • Ons onderwijs is gastvrij en persoonlijk met aandacht voor professionele groei.
  • Onze modulen zijn praktijkgericht en up-to-date.
  • Samen leren, samen werken.
  • Je krijgt les van enthousiaste docenten uit praktijk, beleid en wetenschap.
  • Het onderwijs is geaccrediteerd door diverse instellingen.
  • De NSPOH is centraal gelegen en goed bereikbaar.