030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Nieuw: Bij- en nascholingsbrochure 2018 van NSPOH is uit!

Datum: 12 dec '17

NSPOH brochure 2018Donderdag 14 december verscheen de nieuwe brochure Bij- en nascholing 2018 van de NSPOH. Professionals (én werkgevers) werkzaam op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en –participatie, die hun vakbekwaamheid willen vergroten, kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules. Deze professionals, werkgevers én docenten komen in de NSPOH-brochure aan het woord.

20 nieuwe titels

De NSPOH biedt een breed scala aan bij- en nascholing op het gebied van occupational en public health met in 2018 nieuwe modules als Van burn-out naar veerkracht, Kennisdelen voor gezondheidsprofessionals en Werken met vluchtelingen en asielzoekers in de JGZ. En verschillende nieuwe dagen voor praktijkopleiders, reizigersverpleegkundigen en reizigersgeneeskundig artsen. 

Als download (pdf) of per post

Een overzicht van bij- en nascholing staat niet alleen in de brochure, die de NSPOH op verzoek toestuurt en ook is te downloaden, maar ook in de bij- en nascholingskalender.

Download de bij- en nascholingsbrochure 2019

Waarom kiezen voor het onderwijs van de NSPOH?

  • Ons onderwijs is gastvrij en persoonlijk met aandacht voor professionele groei.
  • Onze modulen zijn praktijkgericht en up-to-date.
  • Samen leren, samen werken.
  • Je krijgt les van enthousiaste docenten uit praktijk, beleid en wetenschap.
  • Het onderwijs is geaccrediteerd door diverse instellingen.
  • De NSPOH is centraal gelegen en goed bereikbaar.

Na het achterlaten van je e-mailadres kun je de bekijken en downloaden. Daarmee ga je akkoord met een eventuele opvolging vanuit de NSPOH binnen negentig (90) kalenderdagen.