030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Intervisie voor praktijkopleiders

In het kort

Werk je als praktijkopleider van aios sociale geneeskunde en wil je meer leren over intervisie? Lees hier wat de NSPOH jou biedt.

Meedoen aan een intervisiegroep van praktijkopleiders is zinvol en relevant voor je ontwikkeling als praktijkopleider. Je werkt samen met collega’s aan de verbetering van je competenties en professionalisering van de praktijkopleiding. Sinds 2018 doe je volgens het Landelijk Professionaliseringsplan voor Praktijkopleiders drie keer per jaar mee aan een intervisiebijeenkomst van praktijkopleiders.

Heb je nog geen groep? Sluit je dan aan bij een bestaande groep of richt er zelf een op, binnen je organisatie of je regio.

Wie weet hebben jullie als groep voldoende ervaring hoe een intervisiebijeenkomst goed in te vullen.

Wat biedt de NSPOH aan ondersteuning?

Als je graag  ondersteuning wilt of verdieping, bieden we als NSPOH het volgende:

Training voor beginners

Voor hulp bij start of doorstart van een intervisiegroep kun je meedoen aan de didactische scholing een intervisiegroep opzetten als praktijkopleider. Je kunt deze scholing ook in-company aanvragen en volgen met je hele intervisiegroep.

Training voor gevorderden

In 2021 plannen we weer een training voor praktijkopleiders of intervisiegroepen die al (ruime) ervaring hebben met intervisie.

Ruimte om intervisie te houden

Heb je voor een regionale intervisiebijeenkomst in het midden van het land ruimte nodig? Neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we je daarbij helpen.

Meer informatie

Wil je over dit alles meer weten? Neem dan contact op met Jelle Jan de Schipper.