030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Femke Valkenburg prijswinnaar Kahoot quiz

Datum: 2 okt '18

Op 1 oktober 2018 stond een interactieve Kahoot quiz op het programma van de module Cliënt, casus en context. Trotse prijswinnaar was Femke Valkenburg, In september startte zij met haar opleiding Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid, profiel AGZ.

Femke Valkenburg prijswinnaar Kahoot quiz NSPOHDe module Cliënt, casus en context, de eerste inhoudelijke module van haar opleiding, wordt gevolgd door deelnemers aan alle opleidingen bij de NSPOH: van jeugdartsen tot verzekeringsartsen, van AGZ-verpleegkundigen tot MPH’ers en bedrijfsartsen. De module is opgebouwd rond casussen over huiselijk geweld, werkloosheid, schulden, mantelzorg, mensen met verward gedrag, arbeidsongeschiktheid en meer. Aan de hand van deze casus gaan deelnemers in subgroepen aan de slag met thema’s als gezondheid, wetgeving, organisatie en financiering van de zorg. Interactieve presentaties van experts verdiepen de kennis van de deelnemers.

Bolletjes

Een van de casussen ging over meneer Janssen, bakker van beroep. Met de meeste juiste antwoorden tijdens de Kahoot quiz won Femke de prijs: een zakje witte bolletjes van bakker Janssen.

Kahoot is een interactieve tool die de NSPOH tijdens het onderwijs inzet om bijvoorbeeld een quiz te spelen. De gegeven antwoorden worden getoond op groot scherm.