030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Elevatorpitch van Annemarie Janssens

Datum: 15 okt '18

In 2018 bestaat de NSPOH 15 jaar. Dat vieren we onder andere door telkens een van onze deelnemers aan het woord te laten in een elevator pitch. In oktober 2018 is dat Annemarie Janssens, verpleegkundige jeugdgezondheidszorg. Na haar deelname aan de scholing Cliënt, casus en context vertelt Annemarie wat deze module haar heeft gebracht .En waarover ze enthousiast wordt als het gaat over de gezondheidszorg.

TEDxNSPOH

Om ons 15 jarig bestaan te vieren, organiseert de NSPOH in TivoliVredenburg op 15 november 2018 TEDxNSPOH met het thema Brainwaves. De sprekers zijn bekend. Volg dit event op  TEDxNSPOH.

De elevator pitches zijn een losstaand initiatief. Benieuwd hoe anderen pitchen?

In juli 2018 vertelde Rosa Joosten, die de opleiding arts M&G 2e fase volgt bij de NSPOH en op dit moment werkt bij het RIVM over wat haar raakt in haar werk in het centrum voor seksuele gezondheid. Aan de hand van een aangrijpende casus vertelt zij in deze video waarom seksuele gezondheid veel aandacht verdient in Nederland.
In mei 2018 vertelde Gertrude van Driesten, die als gezondheidswetenschapper ca. 10 jaar geleden de Master Public Health bij de NSPOH afrondde, in haar elevator pitch over de route naar haar huidige werk en functie.
In maart 2018 vertelde Elleke Bilderbeek over haar ervaring met rouw.
In februari stapte deelnemer Wico Mulder uit de lift. Hij pitchte zijn ideeën over de jeugdgezondheidszorg voor adolescenten. En in januari zagen we Casper in het nieuwjaargeschenk.