030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Drie intervisie- en coaching-programma’s

Coaching en intervisie voor praktijkopleiders sociale geneeskunde

Om praktijkopleiders van een aios Sociale Geneeskunde optimaal te begeleiden, hebben wij drie intervisie- en coaching-programma’s ontwikkeld:

1. Individuele coaching als praktijkopleider

Je krijgt onder professionele begeleiding inzicht in je functioneren als praktijkopleider. Daarnaast krijg je verbeterpunten aangereikt.
Lees meer over de individuele coaching als praktijkopleider.

2. Intervisie voor praktijkopleiders

Een intervisiegroep voor praktijkopleiders is een krachtig instrument voor professionalisering van het opleiderschap. Je deelt met collega-opleiders ervaringen, problemen en oplossingen. Zit je in een intervisiegroep-in-oprichting? Dan kun je, als je dat wilt, een didactische scholingsdag op locatie aanvragen. Tijdens die dag komen de verschillende intervisievormen aan de orde. Een externe trainer kijkt mee naar wat goed gaat en wat beter kan.
Lees meer over Intervisie voor praktijkopleiders.

3. Intervisie voor praktijkopleiders: het vervolg

Ook als een intervisiegroep al langere tijd met elkaar optrekt, kan scholing interessant zijn. Zit je in een dergelijke intervisiegroep? Vraag dan een didactische scholingsdag op locatie aan. Tijdens die dag blik je onder professionele begeleiding terug en formuleer je gezamenlijk acties om bij te sturen en te verbeteren.
Lees meer over Intervisie voor praktijkopleiders: het vervolg.