030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu
Bekijk onze digitale brochure over bij- en nascholing met ruim 160 verschillende modules!  

Blader door onze nieuwe brochure bij- en nascholing 2020

Dit is het moment om stil te staan bij wat belangrijk is voor jouw ontwikkeling! Wat gaat er veranderen in jouw takenpakket dit jaar? Of het komend jaar? Welke skills zou je weleens willen verbeteren? Soms wil je gewoon even ouderwets kunnen bladeren. Ideeën opdoen. Dat kan!

Onze nieuwe brochure Bij- en nascholing 2020 is uit! Professionals (én werkgevers) die werkzaam zijn op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en -participatie kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules. Er zijn meer dan 30 nieuwe titels. Volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en -participatie verbeteren, dat is waar de NSPOH – samen met deelnemers, docenten en werkgevers – al meer dan 16 jaar voor staat.

Of ontvang de brochure bij- en nascholing 2020 per post

De bij- en nascholing staat natuurlijk ook overzichtelijk in onze bij- en nascholingskalender.  Heb je na het bekijken van de website of downloaden van de brochure nog vragen? Of ontvang je brochure liever per post? We sturen de brochure graag naar je toe. Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030- 8100500, ons e-mail adres is info@nspoh.nl.

Actueel en geaccrediteerd

We luisteren goed naar de deelnemers in het onderwijs en de signalen uit het werkveld. Dat resulteert elk jaar weer in de ontwikkeling van nieuwe, en de actualisering van bestaande modules. Dit jaar lanceren we bijvoorbeeld modules als De vertrouwde adviseur en Creëren voor de toekomst, Praten over seks voor doktersassistenten, Mindfulness in de spreekkamer, De kern raken in tijden van crisis en Privacybewustzijn voor professionals. En voor professionals in de jeugdgezondheidszorg nieuwe scholing zoals Basisdataset JGZ: betere registratie voor betere zorg, WOKJA en Focus op hechting.  Op het gebied van arbeid en gezondheid kun je je inschrijven voor nieuwe titels als Werken met straling, Arbeidsconflicten en bedrijfsarts, De overgang en werk, Opfrissen richtlijn psychische problemen en Mantelzorg en werk. En we bieden verschillende nieuwe dagen voor forensisch artsen, praktijkopleiders, reizigersverpleegkundigen en reizigersgeneeskundig artsen.

Divers pluimage

Bij de NSPOH kun je gemakkelijk kennis maken met andere professionals. Het resultaat:  niet alleen meer inzicht in het onderwerp van de scholing , maar ook een benadering vanuit verschillende perspectieven.

Overdag, ’s avonds en op afstand

We verzorgen daarnaast steeds meer onderwijs op afstand in de vorm van e-learning en blended learning én in de avonduren. Handig voor drukke agenda’s.

Op maat

En heb je wensen die je níet op onze website en in deze brochure treft? Of wil je als werkgever snel een nieuwe werkwijze bijbrengen aan een afdeling? Of álle professionals in de organisatie op een hoger plan brengen? Graag ontwikkelen wij samen met jou een scholingsaanbod dat precies aansluit bij je vraag, ook incompany.