030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Bedrijfsarts2022: informatiebijeenkomst op 26 september

Datum: 22 aug '19

Voor huisartsen, medisch specialisten en basisartsen die meer willen weten over het zelfstandig uitvoeren van het vak van bedrijfsarts, organiseren NSPOH en SPAP een gratis informatie-en netwerkbijeenkomst. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Mogelijke onderwerpen:

  • Ik ben al huisarts of specialist. Hoe ziet mijn opleiding er uit?
  • Ik ben basisarts. Hoe ziet mijn opleiding er dan uit?
  • Ik wil graag als ZZP-er werken tijdens mijn opleiding. Of ik wil in dienst van de SPAP mijn opleiding doen. Hoe zit dat?
  • Ik wil graag bij meerdere arbodiensten en praktijken werken. Hoe wordt dat geregeld?
  • Ik heb nog vragen over de opleiding: … Stel ze gerust!

Naast de nodige uitwisseling van informatie, gaat het vooral om kennismaken met elkaar. En om ervaringen te delen.

Praktische informatie
Donderdag 26 september 2019, 16.00 tot 18.30 uur
Locatie: NSPOH, Churchilllaan 11 (10e etage), 3527 GV Utrecht
Toegang is gratis.
Aanmelden via vgbg@nspoh.nl of via piet.kroon@bedrijfsarts2022.nl.

Bedrijfsarts én zelfstandige worden?

Bedrijfsarts2022 NSPOHWil je aan de slag met preventie en duurzame inzetbaarheid van individuele medewerkers en tevens directeuren adviseren over hun arbo- en verzuimbeleid, dan is het vak bedrijfsarts iets voor jou.

Maar, stel nu dat het vak van bedrijfsarts je aanspreekt en dat je niet in loondienst wilt werken? En zeker niet voor zes tot acht jaar? Dat je de vrijheid van het ondernemerschap wil proeven en al tijdens je opleiding bij verschillende praktijken wil werken? Stel dat je uitzicht wil hebben op een goed inkomen, zonder dat je studieschulden opbouwt? Wat dan?

Dan is het opleidingstraject Bedrijfsarts2022 mogelijk iets voor jou. Een ‘’eigen wijze’’ om bedrijfsarts te worden. Zie www.bedrijfsarts2022.nl.

Onze allereerste aios over deze opleiding:

“Ik koos voor de opleiding bedrijfsarts bij de NSPOH met de SPAP omdat op deze manier de mogelijkheid werd geboden als ZZP-er de opleiding te doen en niet vast te zitten aan een arbodienst.”
Jennifer van West

“Waarom ik voor deze constructie koos? Belangrijk vind ik de combinatie van ondernemerschap en flexibiliteit in het kiezen van mijn werkzaamheden en klanten.”
Wouter Bots